Skip to main content

Van je hobby je werk maken? Judith doet het

Judith Potappel haalde geen energie meer uit haar baan als financieel medewerker. Met loopbaancoaching en financiële hulp van Groei Vooruit begon ze aan een opleiding voor fotograaf. Hoe staat het nu met haar carrièreswitch?

Ik wil ook omscholen!

‘Zonder Groei Vooruit had ik niet gestaan waar ik nu sta’

‘De ene week ga ik een dag naar Utrecht voor mijn fotografie-opleiding, de andere week ben ik druk met huiswerkopdrachten. Daarnaast werk ik gemiddeld twee dagen per week als zelfstandig fotograaf. Ik fotografeer voornamelijk families, bruiloften, newborn/zwangerschap en huisdieren.

In december hoop ik mijn diploma te halen. De opleiding is belangrijk om mij verder te kunnen onderscheiden in de concurrerende markt; ik wil boven het niveau van de gemiddelde fotograaf uitstijgen om te concurreren. Het geeft me ook rust dat ik nu echt de techniek beheers.

Inmiddels heb ik bijna een jaar werkervaring. Eerst zag ik alleen de mooie kanten van het eigen ondernemerschap en van een creatief beroep. Nu weet ik dat het ook keihard werken is en dat het niet alleen maar leuk is, maar ik weet dat dit goed bij mij past.

Fotografieapparatuur kost enorm veel geld. Het is fijn dat Groei Vooruit financieel heeft bijgedragen aan mijn omscholing, anders had ik niet gestaan waar ik nu sta. We moeten met zijn allen steeds langer werken. Het is geweldig dat Groei Vooruit helpt bij omscholen, zodat je weer met plezier aan het werk bent.’

Wij helpen je graag met persoonlijk en gratis advies!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan en ontdek hoe we jou kunnen helpen. Alle ondersteuning is gratis!

Meld je aanMeer over loopbaanadvies voor zzp’ers
Loopbaanadvies voor zzp'ers Groei Vooruit Regio Zwolle