Skip to main content

Het roer om op latere leeftijd? Ayse deed het. Mét succes.

Ayse Ekici besloot twee jaar geleden de overstap te maken van sales consultant naar docent. Met hulp van Groei Vooruit liet ze zich omscholen. Hoe gaat het nu met haar?

Ik wil ook omscholen!

Vier dagen aan het werk

‘Mede dankzij Groei Vooruit heb ik mijn doel bereikt’

‘Ik hoop in oktober mijn Pedagogisch Didactisch Getuigschrift te halen. Inmiddels werk ik vier dagen per week als docent Mode op een mbo. De opleiding was in combinatie met andere verplichtingen en werk best pittig, maar het bracht mij ontzettend veel voldoening. Het gaf me de basis om zelfstandig voor de klas te staan en me vanuit daar verder te ontwikkelen.

Zelfvertrouwen vergroot

‘Zorgt voor nieuwe inzichten en inspiratie’

De opleiding en mijn nieuwe baan hebben mijn zelfvertrouwen vergroot en mij doen inzien dat er meer mogelijk is dan dat ik in eerste instantie dacht. Door mijzelf uit te dagen kom ik in andere omgevingen en leer ik nieuwe mensen kennen. Dat zorgt weer voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Snellere keuze naar onderwijs

‘Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mogelijkheid.’

Door Groei Vooruit heb ik sneller de keuze kunnen maken om de stap naar het onderwijs te wagen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mogelijkheid. Mede hierdoor heb ik mijn doel bereikt. Door mijn enthousiasme motiveer ik ook ander mensen om stappen te zetten. Zo heeft een kennis inmiddels een loopbaantraject gevolgd en weer een ander een opleiding via Groei Vooruit.’

Lees hoe de carrièreswitch van Ayse begon: van sales consultant naar docent

Ook meer voldoening halen uit een andere baan?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan en ontdek hoe we jou kunnen helpen. Alle ondersteuning is gratis!

Meld je aan voor een loopbaan gesprekMeer over omscholen