Skip to main content

Valideren van competenties

Ik wil mijn vaardigheden laten erkennen

Wil je solliciteren op je droombaan, maar heb je niet het juiste diploma? Door de vaardigheden die je opdeed in je werk of vrije tijd te laten valideren – ofwel: officieel te laten erkennen – bewijs je dat jij tóch geschikt bent voor de job. Door een maatwerktraject te volgen, kun je onnodig opleiden voorkomen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Het begint met een gesprek

Via ons online aanvraagformulier kun je jouw aanvraag voor het valideren van competenties indienen. Een van onze loopbaancoaches of loopbaanadviseurs neemt vervolgens contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Let op: loopbaancoaching en het valideren van competenties via Groei Vooruit is voor alle inwoners van Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Meld je aan voor loopbaancoaching!Meer over loopbaancoaching
Groei Vooruit beeldmerk

Valideren van competenties, is dat iets voor mij?

Wij helpen je graag met persoonlijk en gratis advies

Wil jij je competenties laten valideren, maar vraag je je af hoe dat werkt, hoe je het regelt en of je het vergoed kunt krijgen? Onze loopbaancoaches en loopbaanadviseurs helpen je graag verder met persoonlijke coaching of advies. Alle ondersteuning is gratis!

Alvast zelf beginnen?

Bekijk onze handige how-to video’s!

Sta je al te popelen om zelf aan de slag te gaan om jouw loopbaan verder te ontwikkelen? Onze ‘how-to’ video’s helpen je op een eind op weg!

Ontdek alle video’s

Wil je jouw competenties laten valideren? Meld je aan voor loopbaancoaching!

Let op: loopbaancoaching en het valideren van competenties via Groei Vooruit is voor alle inwoners van Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Meld je aan voor loopbaancoaching!