Skip to main content

Praktijkleren in het mbo

Ik wil leren en tegelijkertijd geld verdienen

Wil jij een praktijkverklaring, certificaat of diploma halen op mbo-niveau? Wil je leren bij een werkgever én een inkomen hebben? Bijvoorbeeld in de zorg of in de energiesector? Denk dan eens aan praktijkleren in het mbo. Dit is voor iedereen; of je nu al werkt of nog op zoek bent naar werk. Je volgt een maatwerktraject dat jou een papiertje oplevert. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Het begint met een gesprek

Wil jij praktijkleren in het mbo? Vul ons online aanvraagformulier in. Een van onze loopbaancoaches of loopbaanadviseurs neemt vervolgens contact met je op.

Let op: loopbaancoaching en het valideren van competenties via Groei Vooruit is voor alle inwoners van Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Meld je aan voor loopbaancoaching!Meer over loopbaancoaching
Groei Vooruit beeldmerk

Praktijkleren in het mbo, is dat iets voor mij?

Wij helpen je graag met persoonlijk en gratis advies

Wil jij praktijkleren in het mbo, maar vraag je je af hoe dat werkt en welke hulp je kunt krijgen bij het vinden van een (nieuwe) leerwerkplek? Onze loopbaancoaches en loopbaanadviseurs helpen je graag verder met persoonlijke coaching of advies. Alle ondersteuning is gratis!

Alvast zelf beginnen?

Bekijk onze handige how-to video’s!

Sta je al te popelen om zelf aan de slag te gaan om jouw loopbaan verder te ontwikkelen? Onze ‘how-to’ video’s helpen je op een eind op weg!

Ontdek alle video’s

Wil jij praktijkleren in het mbo?

Let op: loopbaancoaching en het valideren van competenties via Groei Vooruit is voor alle inwoners van Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Meld je aan voor loopbaancoaching!