Skip to main content

Loopbaanadvies voor zzp’ers

Wij helpen je graag gratis verder

Wil je doorgroeien als zzp’er? Of wil je starten en heb je scholing nodig? Wij helpen je met scholingsadvies en informeren je over de subsidiemogelijkheden.

Neem contact op

Weet je al welke scholing je wil volgen, vul dan het aanvraagformulier in.

Vraag hier je scholingsvergoeding aan
Loopbaanadvies voor zzp'ers Groei Vooruit Regio Zwolle

Het begint met een gesprek

Ben je zzp’er en wil je doorgroeien in je werk? Of wil je starten als zzp’er, maar mis je de juiste kennis? Onze ondernemerscoaches helpen je verder met gratis loopbaan- en scholingsadvies. Ook zoeken we voor je uit welke subsidiemogelijkheden er zijn om de scholing (deels) te betalen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek wat er mogelijk is. Al onze hulp is gratis voor inwoners van Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Gratis adviesgesprek aanvragen
Groei Vooruit beeldmerk

Een netwerk waarmee je verder komt

Wij helpen je graag met persoonlijk en gratis advies

Onze ervaren ondernemerscoaches beschikken naast veel kennis over scholing en subsidiemogelijkheden over een groot netwerk. Daardoor kunnen we je in contact brengen met de juiste personen om jouw ondernemersplannen te realiseren. Bijvoorbeeld met mede-ondernemers, voor jou interessante organisaties zoals Kennispoort Regio Zwolle, overheden en onderwijsinstellingen. Zo groeien we als Regio Zwolle samen verder.

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek

Klik op de knop hieronder en vul het aanmeldformulier in. Een van onze ondernemerscoaches neemt zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te bespreken.
Let op:
loopbaancoaching is alleen voor inwoners uit Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Gratis adviesgesprek aanvragen