Skip to main content

Alle cursussen en opleidingen

Vind een opleiding of cursus die past bij jouw wensen. Bij een van de vijf top scholen uit de regio is er altijd iets wat bij jou past. Denk aan een omscholing, bijscholing en coaching in de gastvrijheidssector.

Alfa-college

Het Alfa-college verzorgt naast middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten bedrijfsopleidingen op maat en diverse cursussen en opleidingen voor volwassenen.

Bekijk alle mogelijkheden

Deltion College

Het Deltion College is een regionaal opleidingencentrum voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Het is gevestigd in Zwolle.

Bekijk alle mogelijkheden

Maak aanspraak op ontwikkelbudget

Bij Groei Vooruit helpen wij jou graag aan een baan die bij jou past. Of je nou weer aan het werk wilt of juist totaal ander werk wilt gaan doen.

Vraag gratis aan

Landstede

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Gelooft dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen

Bekijk alle mogelijkheden

Hogeschool Saxion

Saxion is een school voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). De Parttime School biedt een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Bekijk alle mogelijkheden

Vakschool 100% Gastvrij

Dé praktijkopleider en kennishub voor de vrijetijdssector in het Vechtdal. Bestaande uit 22 ondernemers die samen met aangesloten ROC’s vakmensen opleiden en laten groeien.

Bekijk alle mogelijkheden

Weet je niet waar je moet beginnen?

Geen stress. Onze loopbaancoaches helpen jou graag met gratis advies op weg.

Vraag gratis loopbaancoaching aan