Skip to main content

Je bent nooit te oud om gastvrij te zijn

Gastvrijheid verjaart nooit. Zeker niet als je ouder wordt. Daarom brengen wij een ode aan levenservaring. Zetten we in op gelijke kansen, ongeacht leeftijd. Helpen je met omscholing, bijscholing en coaching aan een baan in de gastvrijheidssector. Want gastvrij zijn, geeft je positieve energie. Tot de sector behoren onder andere restaurants, hotels, cafés, campings, vakantieparken, attractieparken, bootverhuur, fietsverhuur, escaperooms, musea, en bijvoorbeeld ook bioscopen.

Direct gratis loopbaancoaching

Vijf redenen waarom werken in de gastvrijheidssector ook jou past

  Je geeft mensen het gevoel te gast te zijn.

Dit is de sector waar mensen komen om zich te ontspannen. En jij speelt daarin een belangrijke rol. Gastvrijheid is oprecht, je overtreft daarmee de verwachtingen van je gast. Relaxte gasten zijn leuk en gezellig.

  Je bent van nature gastgericht.

Ben je van jezelf al vriendelijk en mensgericht? Is gastheerschap voor jou iets vanzelfsprekend? Dan heb je alles in je om een leuke job te vinden in de gastvrijheidssector. En de extra kennis doe je al werkend en lerend op!

  Je zoekt werk dat bij je past.

Of je nu graag in de weekenden werkt of liever doordeweeks, een vroege vogel bent of een nachtuil, parttime of fulltime werk zoekt, voor of achter de schermen wilt werken: de gastvrijheidssector kent uiteenlopende bedrijven, met allemaal hun eigen werktijden, -dagen en banen. Geen sector is zo flexibel.

  Je wilt je kunnen specialiseren.

Serveer als volleerd barista de mooiste espresso. Vertel museumbezoekers meer over de expositie. Begeleid gasten naar hun plaats op de camping, in het theater of de bioscoop. Maak een heerlijke salade of geef een wijnadvies. Groei door naar leermeester en begeleid jonge mensen. In deze sector raak je nooit uitgeleerd.

  Je gaat graag direct aan het werk.

Er is een groot aanbod van banen in de gastvrijheidssector. En in veel gevallen kun je vrijwel direct beginnen. Informeer ernaar bij bedrijven in de sector. Zij zullen je zeker gastvrij ontvangen.

Maak aanspraak op ontwikkelbudget

Bij Groei Vooruit helpen wij jou graag aan een baan die bij jou past. Of je nou weer aan het werk wilt of juist totaal ander werk wilt gaan doen.

Let op: loopbaancoaching is alleen voor inwoners uit Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Vraag gratis aan

Vele functies

Altijd iets wat bij jou past.

De gastvrijheidssector is meer dan het perfecte biertje tappen. Er zijn ontelbaar veel functies in deze brede sector.

Ontdek alle functies

Alle cursussen en opleidingen

Vind een opleiding of cursus die past bij jouw wensen. Bij een van de vijf top scholen uit de regio is er altijd iets wat bij jou past.

Alle mogelijkheden

Ontdek vacatures

Werken in de gastvrijheidssector in Regio Zwolle? Ontdek dan alle openstaande vacatures bij tientallen bedrijvein in de vrijetijdsector.

Bekijk vacatures

Ondernemer? Vraag gratis de toolkit aan

Met de toolkit krijg jij de middelen Sluit je aan bij bedrijven die zich hard maken voor gelijke kansen, ongeacht leeftijd.

Ga naar Upgrade Jezelf