Skip to main content
Evenement

Oog voor talent – Zwolle Kom je talenten ontdekken!

Event datum en tijdstip
Wanneer: dinsdag
2 juli 2024
11:00 - 15:00
Event locatie
Waar: Hotel Lumen
Zwolle

In veel sectoren is de vraag naar personeel nog steeds groot. De krappe arbeidsmarkt vraagt om anders kijken. Naar solliciteren, werven en met elkaar in contact komen. Daarom organiseert Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle het evenement ‘Oog voor Talent’ en daarvoor nodigen we je graag uit. 

Op dinsdag 2 en donderdag 4 juli brengen we je in contact met werkgevers die openstaan voor gemotiveerde kandidaten zoals jij. Niet op basis van een (afgeronde) opleiding of (jarenlange) ervaring maar op basis van jouw talenten.

Ons doel is om ‘andere’ gesprekken op gang te bren-gen op basis van overeenkomstige gevraagde vaar-digheden en aangeboden talenten. Gesprekken waarin duidelijk(er) wordt wat jullie voor elkaar kan betekenen of, nog beter, een match tot stand kan worden gebracht.

Welke talenten heb jij?

Voorafgaand aan het evenement organiseren we een online én fysieke workshop, waarin je op ontdek-kingsreis naar je eigen talenten kunt gaan. Je krijgt allerlei handvatten, tips en tricks.

Oog voor talent

Het evenement is geen ‘standaard’ speeddate of ba-nenmarkt. Het wordt kleinschalig van opzet, zodat er tijd en ruimte is voor goede gesprekken. Er wordt een beperkt aantal werkgevers en werkzoekenden uitgenodigd. Met een informele start wordt het ijs ge-broken, waarna de gesprekken kunnen beginnen.

Er is een ‘Werkmuur’ met vacatures ‘nieuwe stijl’ – dus met gevraagde vaardigheden/talenten – en een ‘Talentenmuur’ waar kandidaten zich voorstellen; kortom, een mooie gelegenheid om contacten te leggen.

Het evenement start om 11.00 uur met een workshop, waarin je aan de hand van voorbeelden je eigen talenten kunt bepalen. Daarna krijg je een lunch aangeboden en vanaf 13.00 uur starten de ontmoetingen met de werkgevers.

Wat kun je verwachten?

De werkgevers zullen vacatures meenemen maar dat is niet waar het in eerste instantie om draait. Dat is het gesprek tussen jou en de werkgever(s). En als er een passende vacature is, dan is dat ‘de kers op de taart’!

Online workshop

Op vrijdag 21 juni, van 10.00 tot 11.00 uur, organiseren we een online workshop via MS Teams waar je informatie krijgt over de fysieke work-shop en hoe je je eigen netwerk kunt inschakelen om jouw talenten te ontdekken.

Kom jij ook?

Aanmelden voor het evenement kan t/m 12 juni via deze link. Je ontvangt uiterlijk vrijdag 14 juni bericht met meer informatie en een link voor de online workshop op 21 juni.