Skip to main content

Eerste hulp bij (dreigend) baanverlies!

Heb je jouw baan verloren of dreigt dat te gebeuren? Dat zit je mogelijk met allerlei vragen.

Wat kan ik nu het beste doen? Wil ik hetzelfde werk blijven doen of wil ik mij omscholen? Kan ik ondersteuning krijgen bij het solliciteren? En hoe zit het met vergoedingen om eventuele scholingskosten te betalen?

Bij ons kun je met al dit soort vragen terecht. Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar.

Neem contact op

Het begint met een gesprek

Via ons online aanvraagformulier kun je jouw aanvraag indienen. Een van onze loopbaancoaches of loopbaanadviseurs neemt vervolgens contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Let op: loopbaancoaching is alleen voor inwoners uit Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Meld je aan voor loopbaancoaching!Meer over loopbaancoaching
Groei Vooruit beeldmerk

Als je jouw baan verliest of dreigt te verliezen, dan kan het zijn dat je tot de conclusie komt dat je iets anders wilt gaan doen. Bijvoorbeeld door over te stappen naar een andere (kansrijke) sector.

Groei Vooruit is er voor alle inwoners van groeiregio Zwolle en dus ook voor jou. Wat zijn jouw behoeften? Maak hieronder een keuze en we helpen je graag verder.

Alvast zelf beginnen?

Bekijk onze handige how-to video’s!

Sta je al te popelen om zelf aan de slag te gaan om jouw loopbaan verder te ontwikkelen? Onze ‘how-to’ video’s helpen je op een eind op weg!

Ontdek alle video’s

Door naar werk of verder in je werk?

Heb je op dit moment geen werk (meer) of dreig je binnenkort jouw werk te verliezen? Of wil je een andere weg inslaan met jouw loopbaan?