Skip to main content

Eerste hulp bij (dreigend) baanverlies!

Het ziet ernaar uit dat alles gelukkig weer min of meer normaal wordt. Kan iedereen dan weer gewoon de draad oppikken? Dat is niet waarschijnlijk. Zeker op het gebied van werk is er veel veranderd.

Misschien heb je je baan verloren of is de kans groot dat dit binnenkort gebeurt. Dan krijg je die baan in veel gevallen (helaas) niet zomaar terug.

Neem contact op

Het begint met een gesprek

Via ons online aanvraagformulier kun je jouw aanvraag indienen. Een van onze loopbaancoaches of loopbaanadviseurs neemt vervolgens contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Let op: loopbaancoaching is alleen voor inwoners uit Regio ZwolleArbeidsmarkt Regio Zwolle.

Meld je aan voor loopbaancoaching!Meer over loopbaancoaching
Groei Vooruit beeldmerk

Misschien heb je tijdens de lockdown de tijd genomen om na te denken over je loopbaan. En ben je tot de conclusie gekomen dat je het anders wil gaan doen. Bijvoorbeeld door over te stappen naar een andere (kansrijke) sector.

Groei Vooruit is er voor alle inwoners van groeiregio Zwolle en dus ook voor jou. Wat zijn jouw behoeften? Maak hieronder een keuze en we helpen je graag verder.

Alvast zelf beginnen?

Bekijk onze handige how-to video’s!

Sta je al te popelen om zelf aan de slag te gaan om jouw loopbaan verder te ontwikkelen? Onze ‘how-to’ video’s helpen je op een eind op weg!

Ontdek alle video’s

Door naar werk of verder in je werk?

Heb je op dit moment geen werk (meer) of dreig je binnenkort jouw werk te verliezen? Of wil je een andere weg inslaan met jouw loopbaan?