Skip to main content

Jouw carrière

Wil je je carrière een wending geven en aan de slag gaan in een andere sector? Of ben je op zoek naar werk, maar mis je nog de juiste opleiding? Dan helpen we je graag verder door te kijken naar welke sector bij jou past en welke opleiding je nodig hebt om je om te scholen. Ook kijken we of er financiële ondersteuning mogelijk is. Alle ondersteuning is gratis.

Meld je aan!

GRATIS Loopbaancoaching

Heb je je baan verloren of dreig je die te verliezen? Heb je het gevoel dat je niet goed op je plek zit, maar weet je niet wat je wél wil gaan doen? Of wil je weten welke sector het beste bij jou past? Dan helpen onze loopbaancoaches en loopbaanadviseurs je graag verder. Met persoonlijke coaching of advies.

Ik wil coachingLees meer over loopbaancoaching
Loopbaancoaching Regio Zwolle

GRATIS Omscholen

Wil je je carrière een wending geven en aan de slag gaan in een andere sector? Of ben je op zoek naar werk, maar mis je nog de juiste opleiding? Dan helpen we je graag verder door te kijken naar welke sector bij jou past en welke opleiding je nodig hebt om je om te scholen. Ook kijken we of er financiële ondersteuning mogelijk is. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ik wil omscholenLees meer over omscholen

GRATIS Bijscholen

Heb je het idee dat je kennis en skills mist om een nieuwe stap te maken in je werk? Heb je het gevoel dat (jongere) collega’s je voorbijstreven? Of kom je net van school, maar sluit jouw opleiding niet goed aan bij het werk dat je wilt doen? Dan helpen we je graag verder. Door te kijken naar welke opleiding je nodig hebt en te kijken of er financiële ondersteuning mogelijk is waarmee je opleiding (deels) voor je betaald wordt.

Ik wil bijscholenLees meer over bijscholen

Werken én leren

Welk leertraject ga jij volgen?

Wil je een (nieuw) vak leren en tegelijkertijd geld verdienen? Dat kan in een leerwerktraject. In Regio Zwolle zijn er ongeveer 20 leerwerktrajecten waarvoor je je kunt aanmelden.

Wij helpen je als je werken en leren wilt combineren, maar je niet weet welk vakgebied bij je past. Alle hulp is gratis, zonder verplichtingen.

Praktijkleren in mbo

Werken én leren in het…

Woonbegeleider in de zorg
Financieel adviseur
Vrachtwagenchauffeur
Installatie monteur
Taxichauffeur

Wij helpen je als je werken en leren wilt combineren, maar je niet weet welk vakgebied bij je past. Neem contact met ons op. Alle hulp is gratis en je bent niks verplicht.

Neem contact op

Subsidie mogelijkheden

Financiële hulp bij scholing

Werk jij of zoek je werk én wil je je graag laten bijscholen of omscholen? Dan is het goed om te weten dat er diverse regelingen zijn die jou hier financieel bij helpen.

Afhankelijk van jouw situatie is het soms mogelijk om regelingen met elkaar te combineren. Neem contact met ons op en we informeren je graag over de regelingen waar je gebruik van kunt maken.

Neem contact op
Financiële hulp bij scholing. Informatie voor werkgevers, werkenden, werkzoekenden en loopbaanadviseurs